Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Mitsubishi multisplit systeem geïnstalleerd

Mitsubishi multisplit systeem geïnstalleerd door twee zeer vriendelijke monteurs die uiterst netjes hun werk hebben gedaan. Prima meegedacht en ook de lastige hoekjes prima aangepakt en afgewerkt. Offerte was ook zeer snel geregeld, wat bij andere collega's in de buurt een stuk anders ging. Zeer tevreden achteraf en blij voor deze club te zijn gegaan. Als ik nog een huis had zou ik ze zo weer bellen.

Mark Scheepers Helmond

Installatie airco

Op 14 december jl. kwamen 2 monteurs van Swinkels Airco keurig op de afgesproken tijd onze airco installeren. Ze werkten vlot, netjes en professioneel en hebben alles perfect achtergelaten. Wij zijn erg tevreden over deze gang van zaken en hopen nog lang plezier van onze airco te mogen hebben. Bedankt jongens! Een grote pluim van ons.

Roel en Sophie Voorthuijsen Sjalotweg 15, 5632 KT, Eindhoven

Midea Comfee MSAF5-9 en MSAF5-12

Afgelopen twee weken zelf de Midea inverter plug&play airco's geplaatst. Na het goed bestuderen van de montagehandleiding en tips van Swinkels alles prima kunnen installeren. Een zeer prettige en prima service.

Toine Robben Roerstraat Helmond

Airco

Super tevreden over de snelle levering en de montage van onze airco^s!!! Super klantvriendelijk.

Karin duijmelinck Gouwe 22 5751 TT Deurne

Vandaag nieuw airco gekregen

Bedankt voor de goede en snelle installatie door Airco -Swinkels een duo systeem van Mitsibushi Heavy Industries vnl om mee te verwarmen in de wintermaanden en natuurlijk te koelen in de zomermaanden. Goede vakmanschap en goed overleg vooraf voor een perfect eindresultaat , nu ik zit te typen word de kamer al lekker verwarmt door deze -. Nu al tevreden. Ook 5 jaar garantie geeft een goed gevoel. Nogmaals bedankt voor de goede service. H v Rosmalen Reuver

Hans v Rosmalen Vincent van Goghstraat 21 Reuver

Top service en installatie

Supersnelle to service. In anderhalve week van bestelling naar montage. Super monteurs d ie keurig netjes we r ken. Top bedrijf.

Marc van Bree Vestingwal 45, 5664 PC, gel-

Snelle installatie, tijdens de hittegolf

In een week van opdracht naar installatie van een Mitsubishi split unit en dat midden in de hittegolf. Namens de vrouw en kinderen dank je wel voor de snelle service !!

Daniel Nagtzaam Notelaar, Asten

Midea Comfee split unit

Midden in de hittegolf de Midea Comfee Airco besteld, die snel werd geleverd en die ik vervolgens direct ben gaan installeren, een klusje dat je nou ook niet elke dag doet... maar Swinkels was zeer meewerkend. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen die dan weer prima werden beantwoord. En als dan de ruimte waar de unit hangt van zo'n 37 gr. teruggaat naar 17 gr. dan ben je echt blij!!! Dank aan firma Swinkels - prima service!

Gerhard ten Hoopen Eerste Stationsstraat 50, 27122 HH Zoetermeer

top product, top service

Mitzubishi 2017 model in schuur/ hobbyruimte ingebouwd. Unit is still, makelijk te bedienen, was Professionele ingebouwd en afgewerkt. Top of Range split airco unit met Top of Range service. bedankt. steve

Steve ferris ockeghemstraat eindhoven

Top service!

Airco-Swinkels heeft bij mijn moeder, die op hoge leeftijd is, een tweetal split units neergehangen. Ondanks ik de vraag in de drukste periode van het jaar had gesteld hebben ze toch tijd kunnen vinden in de avond om mij tegemoet te komen. Ik vind dit super! Mijn moeder heeft er veel plezier van gehad voor de tijd dat ze nog thuis heeft gewoond. Ook na het verlaten van haar huis heeft airco-Swinkels ze netjes gedemonteerd- Een superservice! Ik ben zeer zeer tevreden over de service, de afwerking en de betrokkenheid. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Toppers!

Sandor Gortz

Split unit geplaatst

Vandaag airco's geplaatst. Zeer netjes afgewerkt en fijne monteurs. Alles netjes achtergelaten. Goed advies gehad. Zeer tevreden over deze firma! Een aanrader!

Ricardo Van den Akker

Plaatsen airco's

Vandaag hier binnen airco's gehangen en de buiten units: super vriendelijk en vakkundige jongens!! Alles netjes achter gelaten- dus laat de zomer maar komen!! Alles perfect af en weg gewerkt- klasse!!! Dank jullie wel!!!!!

Karin Duijmelinck

Airco plaatsing op zolder

Zaterdag ochtend is er door jullie monteurs een Mitsubishi Airco bij ons op de zolder slaapkamer geplaats. Zeer vriendelijke en professionele jongens. Waren netjes op tijd hebben goed en snel werk geleverd, zonder rommel te maken en of achter te laten. Uitleg over de werking van de Airco was zeer duidelijk. Bedankt wij zijn zeer tevreden. Fam. Leenen - Pitzalis

Fam. Leenen

Airco geplaatst in woonhuis

Opzoek geweest naar leverancier van een airco in een woonhuis en terecht gekomen bij Swinkels. Na een bezoek van de firma en het advies te hebben gevolgd tevreden met het geleverde. Duidelijk advies, geen onzin, nette monteurs die mee wilde denken en fijne apparatuur. Swinkels bevelen we aan dus. Dank jullie!

Martin vds

Super!

Goed materiaal, vriendelijke monteurs, snelle service en uitstekende afwerking echt helemaal top! Een dikke 10+

R van Eyck

Airco montage

Vandaag hebben jullie monteurs tot volle tevredenheid bij ons de Aircool inverter geïnstalleerd. Geen rommel gemaakt of achtergelaten. Kortom: top! Aan te bevelen! Groeten en fijn weekend verder. Jos & Bep van der Vorst

J van der Vorst