Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Onze bovenverdieping voorzien van 5 airco's

Omdat wij ons jaren 30 huis zijn gaan moderniseren hebben wij boven alle radiatoren weggehaald en hebben we airco's aan laten leggen. Wij hebben verschillende bedrijven laten komen, maar airco Swinkels zagen wij zitten omdat zij met ons meedachten. We gingen alles strippen boven, dus wilden wij alle leidingen ook weggewerkt hebben. Dat kon! Ze hebben ontzettend netjes gewerkt, komen hun afspraken na en zelfs bij een kleine tegenslag zorgen zij dat het werk goed en volgens afspraak wordt afgeleverd. Twee dagen zijn er 2 mannen bij ons in huis bezig geweest om 5 airco's aan te leggen. Binnen hangen de units mooi en buiten zijn de units netjes aangelegd zonder dat je leidingen ziet lopen. Kortom, ik zou iedereen deze mannen aanbevelen!

Nanouk Eindhoven

Installatie 60ZXW

15-12-2022 afspraak gemaakt met airco swinkels, scherpe prijs afgesproken, voor die prijs had ik het zelf volgens mij niet kunnen doen. Dag erop kreeg ik een telefoontje dat ik ze al op 6-1-2023 konden installeren, ik was erg blij zeker met de huidige energie crisis. 6-1-2023 kwamen ze netjes op tijd en alles goed doorgenomen, 3,5uur later was de 60ZSX geïnstalleerd. Ik kan geen punt bedenken die mij tot nu toe(1 week later) tegen is gevallen.

Bart Veenstra Weert

3 Airco installatie's

Gisteren 30 juni zijn. bij ons 3 airco installatie's gemaakt en ik vind top gemaakt kerels ze zijn zeer vriendelijk en leveren top werk af ik zou ze zeker aanbevelen bij mijn klanten ik zeg Kerels ga zo door. Met vriendelijke Groet PF Beks

Ferdinand Beks margrietlaan 50

3de unit door Swinckels

Na eerder al een unit via Swinckels te hebben laten hangen, nu nog twee units op de slaapkamers laten hangen. Weer netjes alle afspraken nagekomen en alle leidingen zo goed mogelijk buiten zicht gehouden en netjes afgewerkt. Alles ook weer netjes achtergelaten en alle verpakkingsmaterialen meegenomen. Compliment voor het werk mannen!!

Louwers Albrecht Rodenbachplein 4, 5531TA, Bladel

Mitsubishi multisplit systeem geïnstalleerd

Mitsubishi multisplit systeem geïnstalleerd door twee zeer vriendelijke monteurs die uiterst netjes hun werk hebben gedaan. Prima meegedacht en ook de lastige hoekjes prima aangepakt en afgewerkt. Offerte was ook zeer snel geregeld, wat bij andere collega's in de buurt een stuk anders ging. Zeer tevreden achteraf en blij voor deze club te zijn gegaan. Als ik nog een huis had zou ik ze zo weer bellen.

Mark Scheepers Helmond

Installatie airco

Op 14 december jl. kwamen 2 monteurs van Swinkels Airco keurig op de afgesproken tijd onze airco installeren. Ze werkten vlot, netjes en professioneel en hebben alles perfect achtergelaten. Wij zijn erg tevreden over deze gang van zaken en hopen nog lang plezier van onze airco te mogen hebben. Bedankt jongens! Een grote pluim van ons.

Roel en Sophie Voorthuijsen Sjalotweg 15, 5632 KT, Eindhoven

Midea Comfee MSAF5-9 en MSAF5-12

Afgelopen twee weken zelf de Midea inverter plug&play airco's geplaatst. Na het goed bestuderen van de montagehandleiding en tips van Swinkels alles prima kunnen installeren. Een zeer prettige en prima service.

Toine Robben Roerstraat Helmond

Airco

Super tevreden over de snelle levering en de montage van onze airco^s!!! Super klantvriendelijk.

Karin duijmelinck Gouwe 22 5751 TT Deurne

Vandaag nieuw airco gekregen

Bedankt voor de goede en snelle installatie door Airco -Swinkels een duo systeem van Mitsibushi Heavy Industries vnl om mee te verwarmen in de wintermaanden en natuurlijk te koelen in de zomermaanden. Goede vakmanschap en goed overleg vooraf voor een perfect eindresultaat , nu ik zit te typen word de kamer al lekker verwarmt door deze -. Nu al tevreden. Ook 5 jaar garantie geeft een goed gevoel. Nogmaals bedankt voor de goede service. H v Rosmalen Reuver

Hans v Rosmalen Vincent van Goghstraat 21 Reuver

Top service en installatie

Supersnelle to service. In anderhalve week van bestelling naar montage. Super monteurs d ie keurig netjes we r ken. Top bedrijf.

Marc van Bree Vestingwal 45, 5664 PC, gel-

Snelle installatie, tijdens de hittegolf

In een week van opdracht naar installatie van een Mitsubishi split unit en dat midden in de hittegolf. Namens de vrouw en kinderen dank je wel voor de snelle service !!

Daniel Nagtzaam Notelaar, Asten

Midea Comfee split unit

Midden in de hittegolf de Midea Comfee Airco besteld, die snel werd geleverd en die ik vervolgens direct ben gaan installeren, een klusje dat je nou ook niet elke dag doet... maar Swinkels was zeer meewerkend. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen die dan weer prima werden beantwoord. En als dan de ruimte waar de unit hangt van zo'n 37 gr. teruggaat naar 17 gr. dan ben je echt blij!!! Dank aan firma Swinkels - prima service!

Gerhard ten Hoopen Eerste Stationsstraat 50, 27122 HH Zoetermeer

top product, top service

Mitzubishi 2017 model in schuur/ hobbyruimte ingebouwd. Unit is still, makelijk te bedienen, was Professionele ingebouwd en afgewerkt. Top of Range split airco unit met Top of Range service. bedankt. steve

Steve ferris ockeghemstraat eindhoven

Top service!

Airco-Swinkels heeft bij mijn moeder, die op hoge leeftijd is, een tweetal split units neergehangen. Ondanks ik de vraag in de drukste periode van het jaar had gesteld hebben ze toch tijd kunnen vinden in de avond om mij tegemoet te komen. Ik vind dit super! Mijn moeder heeft er veel plezier van gehad voor de tijd dat ze nog thuis heeft gewoond. Ook na het verlaten van haar huis heeft airco-Swinkels ze netjes gedemonteerd- Een superservice! Ik ben zeer zeer tevreden over de service, de afwerking en de betrokkenheid. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Toppers!

Sandor Gortz

Split unit geplaatst

Vandaag airco's geplaatst. Zeer netjes afgewerkt en fijne monteurs. Alles netjes achtergelaten. Goed advies gehad. Zeer tevreden over deze firma! Een aanrader!

Ricardo Van den Akker

Plaatsen airco's

Vandaag hier binnen airco's gehangen en de buiten units: super vriendelijk en vakkundige jongens!! Alles netjes achter gelaten- dus laat de zomer maar komen!! Alles perfect af en weg gewerkt- klasse!!! Dank jullie wel!!!!!

Karin Duijmelinck