Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

F-Gassen gecertificeerde montage

 

Voor een Optimaal en Aangenaam Klimaat in elk Seizoen !

Eerst wil ik u bedanken voor het bezoek aan onze website. 
Airco Swinkels uit Helmond is gespecialiseerd is in de verkoop & montage van airconditioning aan particulieren en bedrijven.

De door ons geleverde producten worden ook door ons geïnstalleerd.
Op alles wat u bij ons koopt en laat installeren krijgt u garantie, tevens bieden wij onderhoudscontracten aan bij aankoop van een airconditioning.
Ook beschikken we over een eigen service dienst met een netwerk aan monteurs door heel Nederland, België & Duitsland.
Bij een onderhoudscontract wordt ieder jaar uw airco binnen en buiten gereinigd en gecontroleerd.
 

Schermafbeelding 2014-10-15 om 22.55.51

Bovenstaande aanbieding is alleen geldig bij aankoop en montage door airco-swinkels !! 

WARMTEPOMP AIRCONDITIONING

Airco warmtepompen: verwarming door omgekeerde cyclus

Onze airco's / Inverters kunen naast koelen ook verwarmen. De koelcyclus wordt dan omgedraaid. Er wordt dan warmte aan de buitenlucht onttrokken die vervolgens weer aan de ruimte binnen wordt afgegeven. Dit zal ervoor zorgen dat de warmtepomp een zeer hoog rendement (C.O.P.) haalt van ca. 400%. D.w.z. uit 1kW elektriciteit wordt 4kW koeling of verwarming geproduceerd.

Voordelen warmtepomp in airconditioning

Dit maakt het gebruik van een airco / Inverter zeer rendabel in lange periodes van het jaar. Een machine uitgerust met een warmtepomp kan de cv installatie in het tussenseizoen uitgeschakeld houden of wordt de cv zelfs geheel overbodig gemaakt! Een bijkomend voordeel is dat de airconditioner met deze pomp direct bij in gebruik neming warmte afgeeft.

Onze klanten komen voornamelijk uit de regio's Brabant en Limburg (denk bijvoorbeeld aan gemeenten zoals: Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Valkenswaard, Veghel, Venray, Deurne, Uden, Venlo, Weert, Oss etc) maar wij leveren uiteraard in heel Nederland, België en Duitsland!

Share our website